От 1 август 2016 г. сайтът ще бъде затворен. Благодарим Ви, че използвахте услугите на Log.bg!

Автоимунните заболявания и Трансфер Фактор

24 Юни 2011 / 18:44  |  Автор: healthandlongevity  |   | Категория: Здраве  | Рубрики: Transfer Factor здрав имунитет - добро здраве
Ако вашата имунната система е твърде слаба вие може да станете жертва на бактериална, вирусна, гъбична или паразитна инфекция. Ако в случаите когато вашата имуннта система е свръх активна вие можете да станете жертва на автоимунни заболявания при които имунната система атакува човешките тъкани като погрешно ги разпознава като чужди тъкани, това са лупус, вид деабет тип 1, ревматоиден артрит, псориазис и др.
Трансфер Фактор за свръх активна имунна система
Трансфер Фактор съдържа имуномодулатори, съставени както от активатори така и от филтри, които не само служат като предупреждават имунитетните клетки, но и помагат за нормализирането и баланса на прекалено агресивната имунна система, което се наблюдава в случаите на хроничната умора, ревматоидния артрит, множествената склероза и лупус.
д-р Уилиам Хенън, експерт по фармацевтични съединения и автор на „Трансфер Фактор и Подобрения Трансфер Фактор” (Transfer
Factor and Enhanced Transfer Factor) е направил обширни изследвания на терапевтичните ползи на тезио молекули. Предлагам ви да се запознаете как някои заболявания и неразположения могат да бъдат третирани с Трансфер Фактор публикувани в неговите изследвания:
Младежки ревматоиден артрит – Японски учени са установили, че Трансфер Фактор може да се използва като допълнение с по-добър успех в случаите на младежки ревматоиден артрит, който е нечувствителен към още по-високите дози стериоиди и имуностимулатори.
Младежки диабет тип 1 – през 1996г. учени съобщиха при изследвания е доказано, че индикиращите и подтискащите действия на Трансфер Фактор препаратите могат да имат подобряващо действие за дълготраен антидиабетичен ефект. Което е добра новина за всички с диабет тип 1.
Атопичен дерматид – При тестването на група от тридесет пациенти с умерен до тежък атопичен дерматоид са лекувани с допълнително с Трансфер Фактор като при тях са наблюдавани подобрения в четири основни симптома на това болезнено разстройство на кожата.
Имунния баланс е в основата на много хронични заболявания. Защото Трансфер Фактор може да функционира като имуномодулатор, той може да помага да се възстанови баланса на имунната система при много видове клинични състояния.
д.н.м. Кенет Бок
"Transfer Factor Nature's State-of-the-Art Immune Fortifiers" by Rita Elkin, M.H.


КОМЕНТАРИ
Няма добавени коментари!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Заглавие:
Коментар:
Код*: Ако си човек, а не робот, въведи посочения код, за да изпратиш коментара си успешно.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕН
Име: ????
Фамилия: ???????
Пол: Жена
Възраст: 32
Дата на регистрация: 24 Юни 2011
ЗА МОЯ БЛОГ
Автор: ????
Дата на създаване: 24 Юни 2011 / 17:30
Категория: Здраве,
Прочетен: 12863
Коментари: 0
Последна промяна: 24 Юни 2011 / 19:20
АРХИВ
КАТЕГОРИИ В МОЯТ БЛОГ